söndagsmiddag


Kycklingfilé med broccoli och ungsbakad potatis och rödbeta. I och med tillagningen i ugnen undviks stekfett, broccolin tillagas i miccron i vatten.

onödigt pass?

Jobb på Friskis tidigt idag. Blev ett litet annorlunda pass, Ben Plus Triceps. Min kropp var ur form. Min kropp var trött. Min kropp var inte vad den brukade. Slitsam helg. Kanske ett onödigt pass, borde nog vilat istället.

Crosstrainer 5 minuter.
1. Benböj.
2. Utfall.
3. Benspark (i maskin).
4. Bencurl (i maskin)

1. Tricepsextensions.
2. Kick-backs.
3. Push-downs.
4. Smalbänk.
Avs: Dips.
Stretching.

Efter träningen en shake följt av mat hemma. Knäckebröd (med ost, keso och paprika), fil med müsli (den egna, vanliga, hemgjorda), vatten, mjölk och ett ägg.

schack-matt


Fredag. 29 oktober. Började med en runda schack med S. Lite kallprat över en drink. Var riktigt länge sedan jag spelade schack. Underskattat! Ett mysigt, tidsfördrivande sällskapsspel. Grymt nu i mörkret. Sitter här i pyjamasbyxor, morgonrock och mina fårskinnstofflor. Vilken sick kväll/natt. Bra, trevlig, rolig, mysig, skön och go. Lär bli en story om kvällen lite senare. MEN nu måste min hjärna få i sig en stor, stark kopp kaffe. Auf wiedersehen.

åtta måsten i höst o vinter

1. Färglada accessoar. Färggrann detalj gör bara så mycket i höstmörkret.
2. Manchesterbyxor. Militärgröna eller vinröda.
3. Weekendresa. Köpenhamn, London, Paris eller Wien. Leave Sweden!
4. Café i Haga. UTFORSKA. Dumpa vanliga haken och upptäck något nytt!
5. En bra bok. Fårskinnstofflor, filt, levande ljus och en bok är måste.
6. Queer Night på Park Lane. Jag var tvungen. Ni som inte varit där. Gå DIT!
7. Flanellskjorta. Rutig. Gör sig bra till slitna jeans oavsett färg.
8. Fira ett nyår utöver det vanliga. Thailand, Sälen, London?

Bild tagen 2010-03-21.

dagens svart-blå


Jacka från Peak Performance.
Hoodtröja från Gant.
T-shirt från Elvine.
Jeans från Weekday.
Boots från Rizzo.

fröken sofi


Urläcker bh. Tjejer: köp!


Herregud sicken brud! Slå det. Satt och bläddrade i senaste numret av Café. Reportage om fröken Sofi Fahrman. Lägenhet på Manhattan. Moderedaktör och bloggerska på Aftonbladet. Bra liv? Ja. Het? Ja. Bloggen hittar ni här.

ny dimension i klädväg


T-shirt från Blueprint. Rea 50%. Jag är inte mycket för rea. För mig är rea impulsköp som sällan blir lyckade. Du köper för att det är billigt. Inte för att du behöver plagget. Jag lägger hellre en peng extra och köper det jag behöver och vill ha. MEN självklart är rea gudomligt om du hittar något du letat efter. Hittade en näst intill identisk tisha i Nudie Jeans & co's butik, 599 spänn stod det på prislappen. Känner att jag gjorde ett bra KAP!

klarblå tisdag


Vår? Nej. En helt vanlig oktobertisdag i Sverige.

Det är nu hösten är som bäst. När himlen är blå. Solen skiner och förvandlar minus- till plusgrader. Du lämnar paraplyt hemma. Ingen piskande vind som örfilar dig på kinden. Och du får användning av de kabelstickade tjocka tröjorna du har i garderoben. Och visst är det härligt att linda en stor, mysig halsduk runt halsen och dra på sig ett par skinhandskar (för er utan hår säkert också en mössa).

återhämtning 22.30


Blir alltid sent med maten efter ett boxpass i stan. Shake direkt efter passet och trettio minuter senare en banan. Dusch. Buss. Promenad. Hemma.
  • Havregrynsgröt (med krossade linfrön, russin och rivet äpple).
  • Smörgås (med skinka och paprika och gurka/tomat).
  • Ägg.
  • Färskpressad apelsinjuice.
  • Vatten (!!).
  • Mjölk.
Vid tunga träningspass, främst ki-box, blir det havregrynsgröt. Vid gym: skippa gröten mot en skål fil/yoghurt med havregryn, special k, russin, linfrö och solrosfrö. Vid löpning: undvik kolhydrater.

kvällning i city


Jacka från Peak Performance.
T-shirt från Weekday.
Klocka från Ingen aning.
Jeans från Nudie Jeans & co.
Strumpor från Happy Socks.
Boots från Vagabond.

the perfect teacher, or?


Matematik och tyskalärare idag. Jag som inte ens läst tyska. Goden daag mine little hobbits. Haben sie milch? Shiesse, auf wiedersehen!

rumpan var bar



Restid: 41 minuter. Avstigning vid Prinsgatan i Linné. På sätet bredvid satt E. Mysig, fräsch, pigg och glad som vanligt. Kvällen blev skön. Trots regnet. Och mörkret. Vädret förtränger man fort om någon som tappat sitt kvitto från ica i en vattenpöl sitter och fladdrar med den, blåser på den och vänder den i handflatan fram och tillbaka för att få den torr, sitter på sätet snett framför. Målet var Lotus Bar, i andra hand La Sombrita. Vi hamnade på Rumpan Bar. Mötte nya ansikten. En deltagare i Kungarna av Tylö Sand, en Daniel Westling-wanna be och en störtskön Halmstadbo. "Åh fan, en brunhårig Hassle!". 3 timmar senare och 232 spänn fattigare lämnade vi haket och tog oss hem. Mojito, god men dyr drink. Skön lördag. Skön söndag.

Auf Wiedersehen.

klassiskt i kylan


Jeansjacka från Levi Strauss & co.
Collagetröja från Blueprint.
Jeans från Weekday.
Boots från Vagabond.

le petit i Haga


T-shirt från William Rast.

Jeans från Weekday.
Boots från Vagabond.

Le Petit, Haga, nära Linnégatan. Hädan efter sätter jag inte min fot i de gamla tråkiga haken vid Kungsport och Koppamärra. Haga och Linné för hela slanten. Satt med min kaffe och beundrade den lilla hörnan på Tredjelånggatan. Vilket café! Medan regnet stänkte oregelbundet mot gatstenen utanför beundrade jag stolar och bord som skulle kunna ha hämtats från mormors vind, nybakta bullar liggandes på en stor, tung ekbänk, levande ljus stående direkt på borden och på måfå upphängda tavlor. 9/10 Calvin Klein-kalsonger. Varför inte 10/10? Priserna, en kaffe och bulle: 50. Le Petit, Haga, nära Linnégatan.

hösten är biege och militärgrön


Parka från Weekday.
Tubhalsduk från Weekday.
Handskar från H&M.
Skor från Rizzo.
Byxor från Filippa K
Collagetröja från Weekday.

workout

Träning? Vad är det? Senast jag rörde på mig var i måndags. I måndags. Typ lixom as lång tid sedan bah, helt sjukt! Skolarbete före träning gäller. Nu när jag är fri från psykologiska handbojjor, biologiska tvångströjor och matematiska fotkedjor är det dags att ta tag i träningen igen. Imorgon: Bröst plus Mage, 09.00. Vad jag längatar.





1. Plan hantelpress.
2. Sned hantelpress.
3. Cabel cross-overs.
4. Bröstpress (i maskin)

1. "Fällkniven".
2. Crunches.
3. Sneda crunches.
4. Sittande höftlyft.

21.29


Klockan är 21.29. Pupillerna börjar fokusera på allt annat utom datorskärmen och Word. Snart klart, men ändå en bra bit kvar. Beteendeperspektivet hit och behaviorismen dit. Frued här och Pavlov där. Ibland är man tvungen. Åkte och köpte en påse godis, tände ljus och kokade mig en stor kopp kaffe för att överleva denna horribla torsdagskväll. Imorgon är det fredag. Imorgon är det över.

drömmer mig bort till Paris, London, Mulberry och Burberry


Jag sitter här och drömmer mig bort. Bort från regn, blåst, mörker och till och med snö. Bort från psykologiarbeten. Bort från vardagen. Jag drömmer mig bort till Paris en solig vårdag och London under julmarknaden. Idag är det torsdag, imorgon fredag. Fredag är för mig lika med psykologiinlämning och därmed öppnas den tunga ekdörren till helgen. Inga arbeten som tynger ner medvetandet. Det finns tid till umgänge, fika på stan, shopping, träning och det finns tid till enbart avkoppling. Sitter och letar efter en skinväska. Något stiligare. Någon mer propert. Jag har alltid varit svag för smalare, smärtare och mer kompakta väskor mer handtag. Väskan längst ned till höger är favorit.

sandal-rea?


Acne Tour Low. 100% Leather.

I förhoppning om att de går på rea i höst. Ett par sandaler likt dessa till sommaren 11 sitter rätt! Svarta sandaler, shorts och en stor, slapp t-shirt. Håll utkik!

dags för stickad tröja och fårskinnstofflor

Höst? Helt klart. Mina damer och herrar, hösten är här. Tidigare har jag njutit: "hösten är inte så dum trots allt. Solen skiner, det är vackra färger ute och kylan klarar vi faktiskt av". Tänk att du spenderar en ledig söndag på stan. Inga studier bekymrar dig, du har all tid i världen att dricka upp den macchiaton du precis beställde på ett mysigt café i Linné, Vasa eller kanske i Haga. Underbar höst?! Sen blev det 18 oktober och måndag. Regnet stod inte som spön i backen, för det blåste så mycket att regnet träffade mig vågrätt i ansiktet när jag frusen och blöt traskade hem från jobbet. Kallt och mörkt som i en isbjörns ******. Svensk höst is a pain in the ass! Minst sagt. Inga dåliga väder, bara dåliga käder? Phö, knappast. Inga dåliga kläder, bara dåliga väder skulle jag påstå. Kan någon tala om för mig hur jag skall klä mig för att klara, bitande kyla, regn och blåst utan att se ut som en extrem vildmarksvandrare som skall bestiga Mount Blanc i Frankrike? (Tänk på att inte klä för varmt, för när du skall in till stan lär du få sitta inträngd mot ett glödhett element som busschauffören glömt reglera bredvid en storvuxen man vars eget säte inte räcker till..). Hösten får 2 av 5 Calvin Klein-kalsonger, därför och enbart därför att det är årstiden för stickade tröjor och fårskinnstofflor.

Auf wiedersehen.

rygg plus biceps

Lördag morgon. Dagen efter fredag. Det kanske bara är jag som känner så, men upplever att helgen blir längre utan utgång och alkohol på fredagen. Love it. Sitter och skummar olika träningsartiklar: fria vikter vs. maskiner, träna i snö, hur du når snabba och bra resultat av träningen, förebyggande övningar mot axelskador och diverse
träningstips. Parallellt med det klurar jag på den kommande veckans träningsschema, försöker sätta ett par meningar till psykologiarbetet på pränt samtidigt som jag har en stor kopp kaffe bredvid mig. Simultanförmåga?

Tidigare idag var det off to Friskis. Blev ett långt morgonpass på cirkus en och en halv timme. Rygg plus Biceps.

1. Marklyft.
2. Latsdrag (V-handtag).
3. Latsdrag (Omvändt grepp).
4. Frammåtlutad skivstångsrodd.
5. Hypersträck.

1. Hantelcurl.
2. Skivstångscurl.
3. Koncetrationscurl.
4. Smal skivstångscurl.


fredag vid middagsbordet


Go fredag. Efter skolan bussen hem och städa något. Agera kock i köket följt av härligt och trevligt sällskap runt middagbordet av M., P. och H. Tacogratäng; inkluderar Phiadelphiaost, créme fraiche, köttfärs, lök och paprika. Toppa med purjolök och ost. Ugnen 200grader. Finito. 9,5/10 Calvin Klein-kalsonger i betyg. Kan inte misstolkas.

axlar plus triceps


Dagens träningspass. Efter dryga tolv timmar sömn i natt, dags för Axlar plus Triceps. Passet gick bra, riktigt bra. Tycker alltid det är skönt att få gjort träningen tidigt på dagen, tyvärr är det oftast inte möjligt. Schemat:

1. Axelpress.
2. Stående flyes åt sidorna.
3. Framåtlutande axeldrag.
4. Millitärpress.
Avs: Axellyft (för att pumpa ur det sista)

1. Tricepsextensions.
2. Push-downs.
3. Smalbänk.
Avs: Dips (för att pumpa ur det sista)

Skön kväll hemma. Mycket skön och trevlig kväll hemma. Middag med M., P. och H. följt av en lugn fredagskväll.
Auf wiedersehen.

kylig höst och stickat


Jeansjacka från Levi Strauss & co.
Stickad cardigan från Polo Ralph Lauren.
T-shirt från Urban Outfiters.
Jeans från Tiger of Sweden.
Skor från Rizzo.

härlig tisdag


Dumpar fotbollen. Jag menar Holland-Sverige. Mycket optimism runt om i Sverige. För mycket? Tar en pasta på Condeco följt av Wall Street på bio. Bra film! Trots förlorat intresse inom ekonomi fastnade jag för den. Mycket på grund av skådespelarna. Hann även med att smyga in på RagTime och lägga vantarna på en tröja från Scotch & Soda. Lugn och avkopplande bussresa hem vid halv 12.

slitstarkt i skuggan


Jeansjacka från Levi Strauss & co.
T-shirt från Weekday.
Klocka från fyndlådan.
Jeans från Nudie Jeans & co.
Skor från Converse.

weekday



frukost


Dagens frukost. Variation jämfört med müsli, tonfiskmacka, ägg och kiwi. Tänkte prova något nytt. Hittade receptet i en modern men ändå gammal kokbok. Ser bra ut. Mycket protein. Lite kolhydrater. Relativt mycket fett som senare skall förbrännas. (Lättare att förbränna fett än kolhydrater). Dags för träning. Ciao!

biceps plus ben


Kanske inte det ulitmata passet. Passar dock bäst innan boxen imorgon. Blir pumpa slut lår, rumpa, vader samt biceps och äta disciplinerat efter. Upp 07.30 imorgon. Passet: 09.30-11.30.

Cross Trainer 5 minuter.

1. Benböj.
2. Utfall.
3. Vadpress.
4. Bencurl (Hamstrings)
5. Benpress.

1. Skivstångscurl.
2. Växlande hantelcurl.
3. Skivstångscurl (Smalt grepp)

Push-ups.
Stretching.

dagens rätt

Blir att ta en härlig PowerWalk i solen. En timme lågintensiv träning för att sätta gång på ämnesomsättningen. Efter både kebabsallad och fish n' chips är det inte mer än behövligt. Passar på: Bicpes plus Ben imorgon.

time for chinos


Underbara höst. Grova boots, chinos, en dunjacka eller parka och en stor härlig halsduk. Välkommen höst!

färgglada plättar. bröst plus triceps


Färgglada plättar:
2dl mjöl.
4dl mjölk.
1½tsk salt.
4 morötter.
4 potatisar.
3 ägg.

Släng ihop till en smet. Blanda. Stek. Ät. Bra med protein. Mycket energi. Perfekt innan träningspass. Idag, bröst plus triceps.

Crosstrainer 5 minuter.

1. Plan hantelpress.
2. Lutande hantelpress.
3. Bröstpress (I maskin1)
4. Kabelflyes

1. Liggande tricepspress.
2. Push downs.
3. Dips.

Stretching.

Passet gick riktigt bra. Det är med ett leende på läpparna jag lägger mig. Morgondagen blir hektisk MEN så bra!

jeans is workwear


Levi Strauss & co. Red tab. 501.

workout. CrossTraining


Today's workout. CrossTraining. Start: 16.00.
  • Löpning. Lugnt. 5 minuter.
  • Tempolöpning. 5 minuter.
  • Styrka: Armpress (normala och smala), Dips, Utfall, Box-jumps, Pull-ups, Burpees, Shoulder press, Planka.
  • Mellan varje styrkeövning 3 minuters tempolöpning.
  • Löpning. Lugnt. 5 minuter. Stretching.
Auf Wiedersehen.


UPDATE: FOR HELVEDE. Gick skit. Varför? Ingen aning. Möjligtvis för litet vätskeintag under dagen eller gick in och startade för tufft.

vad jag missat


LJUNG! Vilket märke. Visst jag har sett plaggen lite utspridda här och var: NK, STUK. Kikade in på deras hemsida. Fräscht. Stilrent. Snyggt. AH! Om kvaliteten är prima blir det en jeansskjorta med hem.

Carl Denim. 100% bomull.

veckans RAWR


Njut. Underbar härlig och lugn avkopplingsmusik. Till vänster, C., boxkompisen som alltid tar ton i bastun vid niotiden på måndagskvällarna. Veckans RAWR är: Not Without Grace - Devil in Me. Enjoy!

bonjour, 18.27

Sitter i en slapp, härlig t-shirt och mina favorit jeans. Gårdagen? Den var lugn och skön. En hel del matematik, någon biologi, skype och box på kvällen. Sjukt pass. Var nära att tuppa av tre gånger. MEN det var grymt! Ikväll blir det bland annat 'veckans RAWR'. J., du är bäst.. you know WHY!

Vilodag. Ingen träning fören imorgon. Löppass eller CrossFit, inte bestämt ännu. Uppe puttrar blomkålssoppa med fricadeller (sv. köttbullar). Lite kolhydrater, mycket mineraler och vitaminer och relativt mycket protein i köttbullarna. Perfekt. Stor kopp kaffe och en kväll spenderad vid vardagsbordet med plugg.




dagens, brun-svart


T-shirt från Emilio.
Jeans från Cheep Monday.
Skärp från TopMan.
Klocka från "bortglömda saker".

time for box


Ki-box. 19.00. Västra Hamngatan. Friskis & Svettis. Let the hits hail.

måndag, underbara helg.


Måndag. Ny dag, ny vecka, nya möjligheter(?). No work today. Har laddat upp med både biologi- och mattebok i vardagsrummet. Here we go. Prov torsdag i matematikD. Måndag efter en BRA helg med mycket av det goda. Göteborg två gånger om, den andra betydligt lugnare än första. Lugn lördag. Mysig söndag med Kent - Ismael on repeat, träning/jobb och tofisksallad.

Måndag: Plugg. Ki-box 19.00.
Tisdag: Förskolevikariat 06.45-13.00. Biologilektion 14.00-16.00. Göteborg.
Onsdag: Förskolevikariat. CrossFit/Löpträning.
Torsdag: MatematikDprov 14.30-16.30. Bröst plus Mage.
Fredag: Psykologilektion 10.15-12.10. Biologilektion 13.00-14.50. PowerWalk.
Lördag:
Söndag: Timanställning Friskis&Svettis 09.30-11.30. Axlar plus Triceps.

wonderful

Bonjour,
Söndag kväll. Fotboll på tv men först kvällsmat.
Har endast ätit en god tonfisksallad (som ni såg)
tidigare idag. Kom precis från bussen.
Mysig höstkväll(?) på Eva's Paley med fröken
H. Bara älskar att titta på folk på stan.
Sitta och spana in stil, personligheter och sätt.
Gick förbi FilippaKbutiken på Södra Larmgatan. Rawr!


Hittade en riktigt retro klocka hemma. Slipper jag köpa en ny!

dagens


Tröja från Emilio.
Jeans från Tiger of Sweden.
Skor från Vagabond.

färgglatt från Happy Socks


tonfisksallad. Julia.


Ruccola. Lagom.
Isberg. Lagom.
Majs. 1 burk.
Tonfisk. 2 burkar.
Röd lök. 1 styck.
Walnötter. Lagom.
Salladskrydda, italiensk. Lagom.
Vinäger och olivolja.

axlar plus mage


Time for workout. Klockan är 09.00 slagen. Motiverad är jag knappast. Hade helst legat kvar i sängen. MEN det är som jag alltid säger till barnen på dagis, man kan inte få allt här i världen. Disturbed - Warrior. PUSH!

Crosstrainer 5 minuter.

1. Sittande hantelpress.
2. Stående sidolyft.
3. Framåtlutad kabeldrag.
4. Upprätt rodd.
5. Militärpress.

1. Crunsches.
2. Sittande höftlyft.
3. Sneda crunsches.

-. Armpress.

Stretching.

5 för att lyckas med träningen

  • ÅTERHÄMNTNING. Försök få i dig något snabbt direkt efter träningspasset. Det kan handla om en banan, en kexchoklad eller en shaker. Anledningen till varför är att kroppen, när du tränar, går in i ett katabolt tillstånd. Ett tillstånd då kroppens muskler bryts ned för att under återhämtningen byggas upp och bli större, starkare och uthålligare. Därför är det viktigt att ge kroppen energi och näring i form av kanske en banan direkt efter träningen som hjälper till med återuppbyggnaden, så att kroppen intar ett anabolt tillstånd. Strunta inte i vilodagar. De är guld värda om du vill se resultat på din träning. Efter ett tungt pass på gymmet eller ett svettigt bodypump-pass, ta en simpel powerwalk dagen efter. Träna heller aldrig samma muskelgrupp två gånger inom loppet av 24h. Har du träningsverk i en muskelgrupp, vänta med att träna samma muskelgrupp tills den släppt.
  • VARIATION. Visst, du kan ligga i på gymmet sex dagar i veckan och skaffa dig gigantiska bröstbröstmuskler eller enorma biceps och därefter gå som ett kylskåp utan att kunna nå ned till knänen. Att få kroppens alla muskler att sammarbeta ger så mycket bättre resultat, enligt mig. Variera din träning med gym, med pass som bodypump eller ki-box, cardio (löpträning, powerwalk, crosstrainer) och cross fit.
  • GÖR RÄTT! Visst, muskelmassan öker med belastning men försöker du lyfta för tungt förlorar du i rörelselängd och får sämre hållning och ett dåligare utförande. Konsekvenserna: skit. Ta en vikt du kan hantera, du klarar av att lyfta rätt. Visst, många gånger kan du ge efter något på hållningen för att kunna pressa dig igenom alla repetitioner. Fel lyft kan ge skador på leder, skelett och muskler.
  • SÖMN! Grundpelarna i träningskonceptet är sömn och kost. Är du trött och sliten bör du skippa träningen. Den ger inget, passet kan till och med resultera i sämre kapacietet/potential. Kroppen måste vara förberedd och utvilad för bästa resultat. Enligt träningsmagasinet MAN bör varje vuxen individ en åtta timmar lång sömn. Somna gärna före andra "sömnfönstret" (då kroppen börjar varva ned automatiskt. Organ går ned på lågvarv) som ligger vid 23.00. Första fönstret ligger vid 21.00.
  • KOST. Spelar ingen roll om du tränar sex dagar i veckan och äter skitmat (ursäkta språket). Ät nyttigt och näringsrikt. Sprid ut målen över dagen. Ät frukost, som är viktigaste måltiden under dagen. Frukosten skall bestå av 30% av dagens matintag. Ät något mellanmål innan lunchen, mellan mål innan middag och sedan något lätt på kvällen. Undvik att äta dig proppmätt. Ät nyttigt men bli inte för stel och strikt. Unna dig godsaker. Jag håller mig till nyttigt under veckan för att sedan under fredag eller lördag släppa det och äta gott. För strikt fokus på kost och träning är inte hälsosamt.

idag är det lördag. igår var det fredag.

Lördag. På klockan läser jag 13.05. Jag har precis bytt om efter att ha suttit i pyjamas och morgonrock i två timmar. Ett par slitna jeans och en t-shirt. Basplagg. Vilken grym historia de har. De började med att vara arbetsplagg från Amerika men har allt eftersom växt fram till att vara de i särklass viktigaste plaggen inom modevärden och plagg finns i var mans garderob. En stor kopp kaffe står bredvid mig. Försöker mentalt förbereda mig för att slå upp matteboken, vika ny sida i anteckningsblocken och plocka fram penna och linjal. Usch. Oups, råkade slå upp Café istället. Att åka in heldag till stan idag sket sig rätt rejält. Blir lugn dag med plugg och en powerwalk senare. Rensa hjärnan och slaggprodukter ur kroppen.

Ser ut som Göteborg imorgon, med en fika och en god sallad på Deli. Nackdelen: second hand har ej öppet. Får stå ut till tisdag. Skor står högst på listan. Svarta skor. Skor med klack. En stiligare sko. Inte för dressad. Inte för slapp. Sko från Bobbie Burns.


Gårdagen var bra. Trevlig. Först middag hemma med god mat och gott vin. Tre apor. Gott. Halvtort vitt vin.


Därefter visit hos M. med trevligt sällskap. Väl där fick vi både dryck, tilltugg och en fransos (fransös?). Hälften av startelvan, vi var dock bara åtta, drog sig hemmåt vid elvasnåret. Resten in till Göteborg.

i carolines värld


Urläckra outfits. Plaggen är från diverse märken. Modell: Måns. Fashion: Caroline.

september i bilder


dagens, biege-grå


Jacka från Merde!.
Tröja från Filippa K.
Jeans från Weekday.
Strumpor från Happys Socks.
Boots från Vagabond.

workout


Yes. Fredag. Kort lektion, psykologi A. Efter är träning. Idag: Rygg plus Biceps.

Crosstrainer 5 minuter.

1. Marklyft.
2. Latsdrag (V-handtag).
3. Latsdrag (Omvänt grepp).
4. Skivstångsrodd.

1. Växlande hantelcurl.
2. Bicepscurl (Med rak skivstång).
3. Smal Bicepscurl (Med rak skivstång).

Stretching.

jag fann diamanten i sandtaget



Riktigt snygg kavaj från H&M. Stilren, klassisk och påminner om marinen. Klatcha till med en fräsch, svart, biege eller kanske grå t-shirt och ett par svarta eller blå slitna jeans.


  • Jeans från Weekday. Friday.
  • Jeans från Tiger of Sweden. Pistolero.
  • T-shirt från Weekday. Tiger.

RSS 2.0